Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009

Εθνική Φιλοτελική Έκθεση «Λαύριο 2009» Δελτίο τύπου 2

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΥΡΙΟ 2009” ● Ε.Φ.Ε., ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 57, 10679 ΑΘΗΝΑ ● e-mail: hps@hps.gr FAX: 210 3621123

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2009

Οι προετοιμασίες για την Εθνική Φιλοτελική Έκθεση «Λαύριο 2009» συνεχίζονται κανονικά. Η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις προσπάθειές της έχουν συνδράμει ως Υποστηρικτές της Έκθεσης:

- το Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου,

- τα Ελληνικά Ταχυδρομεία,

- ο Δήμος Λαυρεωτικής,

- η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής.

Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετοχές των εκθετών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Οργανωτική Επιτροπή το γεγονός ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής ελληνικών εκθεμάτων από διάφορα σημεία του εξωτερικού. Εξίσου τιμητική είναι και η συμπαράσταση και η υποστήριξη των αλλοδαπών φίλων του ελληνικού φιλοτελισμού.

Ο εξαιρετικής αισθητικής εκθεσιακός χώρος στο Τεχνολογικό Πάρκο και τα μεγάλης ποικιλίας ελληνικού ενδιαφέροντος εκθέματα αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της Έκθεσης. Με τη βοήθεια και του γλυκού φθινοπωρινού καιρού, η Οργανωτική Επιτροπή αισιοδοξεί ότι εκθέτες και επισκέπτες θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό πενθήμερο. Λεπτομέρειες για τα τρία ξενοδοχεία της περιοχής που θα εξυπηρετήσουν την Έκθεση, καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες, βρίσκονται ήδη στον συνεχώς ανανεούμενο ιστότοπο της Έκθεσης www.hps.gr/lavrion2009.

Οργανωτική Επιτροπή «Λαύριο 2009»

Τo περιεχόμενο της ανάρτησης αντλήθηκε από την ενημέρωση που μας παρείχε ο κ.Χαζάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες